BOB VAN DER PALEN

DJ B-Front

"Voordat ik in maart 2018 bij CPSC begon was ik in een jaar tijd al 20 kilo afgevallen. Dit was mij gelukt door op mijn eten te letten en cardio training. 

Wat ik alleen miste was de persoonlijke begeleiding om meer kracht en een sterkere fysiek te krijgen. Zodoende ben ik uitgekomen bij CPSC waar ik onder begeleiding in een korte tijd al flink wat resultaat heb geboekt. Ik zie mij lichaam langzaam maar zeker wekelijks veranderen in positieve zin!!! 

Ondanks mijn hectische dj-leven voel ik me 10 jaar jonger en zeg nou zelf: Wie vindt het nou niet fijn om te horen dat je er weer goed uitziet??"

Bob 

https://www.djbfront.nl

 

ANNE-MARIE FOKKENS

Presentatrice Ziggo Sport & Omroep Brabant

"Vijf kilo zwaarder lijk je op televisie en dat is geen grap. De mannen van CPSC zorgen ervoor dat ik niet alleen fit ben tijdens onregelmatige werktijden maar ook een stuk zelfverzekerder voor de camera sta."


Anne-Marie Fokkens Instagram

NIELS KOSTER

Frequencerz

"Sinds Oktober 2017 ben ik actief aan het sporten gegaan bij Cardo Premium. Onder begeleiding van mijn personal trainer heb ik doelen kunnen behalen die ik nooit verwacht had ooit te behalen. Met mijn werk als DJ heb ik onregelmatige dagen en is mijn bioritme iedere week weer van streek. Door de persoonlijke begeleiding met het eten en sporten ben ik op dit moment in de fitste staat van mijn leven."

http://www.frequencerz.com

 

THIJS SLEGERS

Manager perszaken, adviseur van de directie en Raad van Commissarissen van PSV

“In mijn vak is mentale scherpte een vereiste, 24/7. Een topconditie is de basis voor een heldere geest en daarom is Cardo Premium voor mij geen sportschool maar een onmisbare zakenpartner.”

ANNE MEULENDIJKS

Professional dressage rider

Nr 1 FEI World Ranking U25

"Door Cardo Premium blijf ik topfit om topsport op het allerhoogste niveau te beoefenen!"

Anne Meulendijks Instagram

LINSEY VAN OERS

Eigenaresse The Happiness Cafe & The Happiness Kitchen

“Als ondernemer in de horeca is geen enkele dag hetzelfde en raak je snel verzeild in alle dagelijkse activiteiten. Ik heb echt moeten leren om afspraken voor mezelf in te plannen, bijvoorveeld om te sporten. CPSC is hierin mijn stok achter de deur: afzeggen mag (eigenlijk niet) alleen als ik direct een nieuwe afspraak plan. De kleinschaligheid van de gym icm de persoonlijke aandacht maken de ideale omgeving om even alles te vergeten en een uur lang ‘offline’ te zijn.”

 

Meer info? Laat je horen!

We nemen snel contact met je op!CPSC neemt binnen enkele dagen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

MyCPSC
facebook
instagram
youtube