Nieuws

90 DAGEN CHALLENGE

= 90 DAGEN CHALLENGE = Team CPSC daagt jou uit om het nieuwe jaar nu ECHT goed te beginnen. Geen smoesjes of trucjes maar 3...


KING & QUEEN of CPSC

Na 10 weken vol challenges zijn de KING & QUEEN of CPSC bekend! Britt Sanders en Jarno Spanjers gefeliciteerd met jullie...


NIEUW: YOGA

Vanaf dinsdag 14 november 2017 starten wij met Yogalessen bij CPSC Nuenen. Deze les wordt gegeven door onze nieuwe docente...


TRY OUT DEAL\GROEPSLESSEN

TRY OUT DEAL\\GROEPSLESSEN Wil jij al onze groepslessen voor de rest van 2017 onbeperkt uitproberen? Dat kan! Voor...


NIEUW: BARRE WORKOUT by BEYOND//BALLET

NIEUW: BARRE WORKOUT by BEYOND//BALLET vanaf donderdag 16 november 19:30 - 20:30uur Barre workout Met een barre workout...


Events

ScheduleWhere to find us


CPSC Veldhoven

De Run 8304
5504 EN  Veldhoven

Trainers bij CPSC Veldhoven

 • Giovanni

  Founder/Clubmanager Veldhoven

  Hi ik ben Giovanni en samen met Richard ben ik 1 van de oprichters en eigenaren van Cardo Premium Sports Club. Op dit moment run ik al ruim 3 jaar onze club in Veldhoven en ben ik verantwoordelijk voor de marketing, innovatie en bewaking van het CPSC concept. Mijn specialisme als personal trainer is vooral gericht op kracht- en conditietraining en ik heb met mijn motivatie en ruim 16 jaar branche ervaring al velen hun doel laten bereiken.

  Check me out

 • Richard

  Founder

  Check me out

 • Rivellino

  Personal trainer

  Voor het bereiken van je doel met een hoge FUN factor ben je bij 'Lino' op het juiste adres. Zijn passie is het bereiken van jouw doel met de juiste trainingen en dit alles met een bom van energie en een big smile op jouw gezicht.

  Check me out

 • Pien

  Personal trainer

  Mijn naam is Pien Vroegh en mijn passie voor fitness is begonnen toen ik 17 jaar oud was. Ik heb ervaring als bikinimodel op wedstrijdniveau. Mijn passie ligt vooral op het gebied van krachttraing en daarnaast ook bij het creëren van een gezonde lifestyle met voornamelijk onbewerkte biologische en biodynamische voeding.

  Check me out

 • Tim

  Personal trainer

  Mijn naam is Tim Bertrams en mijn passie voor fitness is begonnen toen ik 16 jaar oud was. Ik kampte met zwaar overgewicht en na meerdere vergeefse pogingen in de jaren ervoor besloot ik er dit keer vol voor te gaan. In de zomer van 2008 – 2009 ben ik 24 kilo afgevallen en vanaf dat moment ben ik gaan bouwen aan een fit en gezond lichaam. Mijn passie ligt vooral bij krachttraining en het creëren van een sterke en gezonde fysiek doormiddel van trainingen en een gezonde levensstijl die daarop aansluit.

  Check me out

 • Jan

  Personal trainer

  Personal trainer Jan is sinds oktober 2014 werkzaam bij CPSC. Na verschillende opleidingen, certificaten en 8 jaar eigen fitness ervaring liggen zijn specifieke kwaliteiten in revalidatie-, functioneel en krachttraining.

  Check me out

 • Rowin

  Personal Trainer

  Hi ik ben Rowin en met mijn 21 jaar ben ik de benjamin van het team. Dat wil niet zeggen dat ik als jongste CPSC trainer het onderspit delf....Ik zal net dat schepje bij jou training er bovenop doen om het maximale uit jezelf te halen. SO BE PREPARED!!

  Check me out

 

Meer info? Laat je horen!

We nemen snel contact met je op!CPSC neemt binnen enkele dagen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

MyCPSC
facebook
instagram
youtube