Nieuws

NIEUWE CPSC CLUB

BIG NEWS!!! CPSC gaat verder uitbreiden met haar 3de vestiging in Goirle. Medio september 2018 zal onze nieuwe vestiging haar...


DEAL!!!SUMMER PACKAGE

= Summer Package =  Gebruik je zomervakantie om nog fitter te worden! NU 6 personal training sessies voor...


Events

ScheduleWhere to find us


CPSC Veldhoven

De Run 8304
5504 EN  Veldhoven

Trainers bij CPSC Veldhoven

 • Giovanni

  Founder/Clubmanager Veldhoven

  Hi ik ben Giovanni en samen met Richard ben ik 1 van de oprichters en eigenaren van Cardo Premium Sports Club. Op dit moment run ik al ruim 3 jaar onze club in Veldhoven en ben ik verantwoordelijk voor de marketing, innovatie en bewaking van het CPSC concept. Mijn specialisme als personal trainer is vooral gericht op kracht- en conditietraining en ik heb met mijn motivatie en ruim 16 jaar branche ervaring al velen hun doel laten bereiken.

  Check me out

 • Richard

  Founder

  Check me out

 • Rivellino

  Personal trainer

  Voor het bereiken van je doel met een hoge FUN factor ben je bij 'Lino' op het juiste adres. Zijn passie is het bereiken van jouw doel met de juiste trainingen en dit alles met een bom van energie en een big smile op jouw gezicht.

  Check me out

 • Pien

  Personal trainer

  Mijn naam is Pien Vroegh en mijn passie voor fitness is begonnen toen ik 17 jaar oud was. Ik heb ervaring als bikinimodel op wedstrijdniveau. Mijn passie ligt vooral op het gebied van krachttraing en daarnaast ook bij het creëren van een gezonde lifestyle met voornamelijk onbewerkte biologische en biodynamische voeding.

  Check me out

 • Tim

  Personal trainer

  Mijn naam is Tim Bertrams en mijn passie voor fitness is begonnen toen ik 16 jaar oud was. Ik kampte met zwaar overgewicht en na meerdere vergeefse pogingen in de jaren ervoor besloot ik er dit keer vol voor te gaan. In de zomer van 2008 – 2009 ben ik 24 kilo afgevallen en vanaf dat moment ben ik gaan bouwen aan een fit en gezond lichaam. Mijn passie ligt vooral bij krachttraining en het creëren van een sterke en gezonde fysiek doormiddel van trainingen en een gezonde levensstijl die daarop aansluit.

  Check me out

 • Jan

  Personal trainer

  Personal trainer Jan is sinds oktober 2014 werkzaam bij CPSC. Na verschillende opleidingen, certificaten en 8 jaar eigen fitness ervaring liggen zijn specifieke kwaliteiten in revalidatie-, functioneel en krachttraining.

  Check me out

 • Rowin

  Personal Trainer

  Hi ik ben Rowin en met mijn 21 jaar ben ik de benjamin van het team. Dat wil niet zeggen dat ik als jongste CPSC trainer het onderspit delf....Ik zal net dat schepje bij jou training er bovenop doen om het maximale uit jezelf te halen. SO BE PREPARED!!

  Check me out

 

Meer info? Laat je horen!

We nemen snel contact met je op!CPSC neemt binnen enkele dagen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

MyCPSC
facebook
instagram
youtube