Nieuws

90 DAGEN CHALLENGE

= 90 DAGEN CHALLENGE = Team CPSC daagt jou uit om het nieuwe jaar nu ECHT goed te beginnen. Geen smoesjes of trucjes maar 3...


NIEUW: YOGA

Vanaf dinsdag 14 november 2017 starten wij met Yogalessen bij CPSC Nuenen. Deze les wordt gegeven door onze nieuwe docente...


TRY OUT DEAL\GROEPSLESSEN

TRY OUT DEAL\\GROEPSLESSEN Wil jij al onze groepslessen voor de rest van 2017 onbeperkt uitproberen? Dat kan! Voor...


NIEUW: BARRE WORKOUT by BEYOND//BALLET

NIEUW: BARRE WORKOUT by BEYOND//BALLET vanaf donderdag 16 november 19:30 - 20:30uur Barre workout Met een barre workout...


Events

ScheduleWhere to find us


CPSC Nuenen

Duivendijk 5c
5672 AD  Nuenen

Trainers bij CPSC Nuenen

 • Giovanni

  Founder/Clubmanager Veldhoven

  Hi ik ben Giovanni en samen met Richard ben ik 1 van de oprichters en eigenaren van Cardo Premium Sports Club. Op dit moment run ik al ruim 3 jaar onze club in Veldhoven en ben ik verantwoordelijk voor de marketing, innovatie en bewaking van het CPSC concept. Mijn specialisme als personal trainer is vooral gericht op kracht- en conditietraining en ik heb met mijn motivatie en ruim 16 jaar branche ervaring al velen hun doel laten bereiken.

  Check me out

 • Richard

  Founder

  Check me out

 • Harald

  Clubmanager Nuenen

  Mijn naam is Harald Sabel en ik ben mede-eigenaar en clubmanager van Cardo Premium Sports Club Nuenen. Ik heb 13 jaar ervaring bij het Ministerie van Defensie, waarvan het grootste gedeelte bij de Commando’s (Special Forces). Door mijn achtergrond weet ik als geen ander dat er vaak veel meer in je zit dan je denkt. Ook heb ik daardoor geleerd hoe je iemand zo goed mogelijk kan motiveren om zijn of haar doelen te halen. Maar denk niet dat je les krijgt van een Drill-Sergeant. Alles gaat op de manier die het beste bij jou past.

  Check me out

 • Rivellino

  Personal trainer

  Voor het bereiken van je doel met een hoge FUN factor ben je bij 'Lino' op het juiste adres. Zijn passie is het bereiken van jouw doel met de juiste trainingen en dit alles met een bom van energie en een big smile op jouw gezicht.

  Check me out

 • Tim

  Personal trainer

  Mijn naam is Tim Bertrams en mijn passie voor fitness is begonnen toen ik 16 jaar oud was. Ik kampte met zwaar overgewicht en na meerdere vergeefse pogingen in de jaren ervoor besloot ik er dit keer vol voor te gaan. In de zomer van 2008 – 2009 ben ik 24 kilo afgevallen en vanaf dat moment ben ik gaan bouwen aan een fit en gezond lichaam. Mijn passie ligt vooral bij krachttraining en het creëren van een sterke en gezonde fysiek doormiddel van trainingen en een gezonde levensstijl die daarop aansluit.

  Check me out

 • Jan

  Personal trainer

  Personal trainer Jan is sinds oktober 2014 werkzaam bij CPSC. Na verschillende opleidingen, certificaten en 8 jaar eigen fitness ervaring liggen zijn specifieke kwaliteiten in revalidatie-, functioneel en krachttraining.

  Check me out

 

Meer info? Laat je horen!

We nemen snel contact met je op!CPSC neemt binnen enkele dagen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

MyCPSC
facebook
instagram
youtube